Leo Ortiz'den transfer açıklaması!

Yeni sezon öncesinde transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da herkes orta saha transferi için gözünü çevirmişken Brezilya'dan sürpriz bir açıklama geldi. RB Bragantino forması giyen 25 yaşındaki savunma oyuncusu Leo Ortiz, ülkesinde yaptığı açıklamada Galatasaray'ın ilgisi olduğunu açıkladı. 

Transfer çalışmalarına son hızıyla devam eden ve kalan kısa sürede 2 transfer daha yapması beklenen Galatasaray'ın görüştüğü bir isim daha ortaya çıktı. Brezilya'da RB Bragantino forması giyen 25 yaşındaki Brezilyalı stoper Leo Ortiz, kendisini Galatasaray ve Lyon'un transfer etmek istediğini belirtti. Transferiyle ilgili henüz resmi bir gelişme olmadığını kaydeden Ortiz, "İstendiğim için mutluyum ancak transfer işlerini menajerime bıraktım. Her zaman Avrupa'da oynamak istediğimi söyledim ama bunu bir takıntı yapmıyorum, olmazsa da sinirlenmem. Ancak istediğim bir şey olduğu açık. Milli Takım'da olmak ve Avrupa'ya gitmek önemli. Olursa olacak, ben çalışmaya devam ediyorum." ifadelerini kullandı.

Brezilya milli takımının geniş oyuncu havuzunda yer alan 25 yaşındaki savunma oyuncusu Copa America kadrosunda yer alsa da, milli formayla herhangi bir maçta süre almamıştı. 

LEO ORTİZ KİMDİR?

3 Ocak 1996, Porto Alegre doğumlu olan Leo Ortiz futbola Internacional altyapısında başladı. 2017 yılında profesyonel olan Leo, takvim yaprakları 2018 yılının Ocak ayını gösterdiğinde Sport Recife'ye kiralandı. Ardından 2019 yılında Redbull Brasil takımına kiralanan Ortiz, sezon sonunda Mayıs ayında bedelsiz olarak Bragantino takımına transfer oldu. Kulübüyle 2024 yılının Aralık ayına kadar sözleşmesi bulunan 25 yaşındaki stoper, takımının değişmez ismi olurken takım kaptanlığına kadar yükseldi. 

FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi birçok konuyu masaya yatırdık

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0