Muslera eski günlerinden çok uzakta!

Galatasaray'a geldiğinden beri tartışmasız takımın en iyisi olan ve şampiyonluk yolunda "haksız rekabet" yaratan Fernando Muslera bu sezonki performansıyla tartışma konusu oldu. 35 yaşındaki Uruguaylı kaleci dün Göztepe karşısında yediği goldeki tercihiyle eleştirilirken, ligde geride kalan 7 haftadaki performansıyla eski günlerini tabir-i caizse mumla aratıyor.

10 yıldır formasını giydiği Galatasaray 'da takımın en çok güvenilen ismi olan Fernando Muslera, bu sezon yaptığı hatalarla şaşırtıyor. Göztepe karşısında yediği golde kalesini boşaltması nedeniyle eleştirilen Uruguaylı file bekçisinin, bu sezonki kötü performansı camiada endişeye neden oldu. 35 yaşındaki eldiven, geride kalan 7 haftalık süreçte kalesine gelen 24 gol pozisyonunda 10 gol yerken, aynı zamanda yüzde 58 olan kurtarış yüzdesiyle de ligin bu değerde en kötü kalecisi durumuna düştü. Eski günlerini arayan Muslera, geçtiğimiz yıllarda yüzde 80'leri geçen kurtarış yüzdeleriyle ligin sıkça en iyisi durumuna gelmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0