Yunus Akgün, Adana Demirspor'a kiralanıyor


Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor forması giyerek gösterdiği performansla takımının Süper Lig'e yükselmesinde pay sahibi olan Yunus Akgün yeni sezonda da kiralık olarak Galatasaray'dan ayrılıyor. Yunus Akgün geçen sezon formasını giydiği Adana Demirspor'un yolunu tutuyor.

Salim Manav'ın haberine göre; Geçen sezon Adana Demirspor formasıyla muhteşem bir sezon geçiren ve TFF 1. Lig'de şampiyonluğa ulaşan Yunus Akgün, yeni sezonda da Mavi Şimşekler'in formasını giyecek. Galatasaray, Yunus Akgün'ü sezon sonuna kadar Adana Demirspor'a kiraladı. Cimbom bu transferden 150 bin euro kiralama bedeli kazanacak. Yunus Akgün'ün milli takım arasının ardından Adana ekibine imzayı atması bekleniyor. 

Yunus Akgün geçtiğimiz sezon ADS forması altında çıktığı 32 maçta 7 gol - 3 asistlik performans sergilemişti. 

FCN Blog'un yeni sezondaki yeni programı Taktik Tahtası yayında.. Milli araya 3 maçta 7 puan ve Avrupa Ligi gruplara kalma başarısıyla giren Galatasaray'da yeni bir oyun planı var. Yeni transferlerden Morutan'ın siftah yaptığı; Cicaldau'nun ise saha içi karakteri gibi birçok konuyu masaya yatırdık

Galatasaray haberleri için tıklayın!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0