7 gollü maçta kazanan Galatasaray!


Süper Lig'e verilen milli arada Galatasaray, TFF 1. Lig ekiplerinden Tuzlaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Florya Metin Oktay Tesisleri'nde oynanan ve taraftara açık olan maç gol düellosuna sahne oldu. Karşılaşmayı Galatasaray 4-3'lük skorla kazanmayı başardı. 

Galatasaray, Tuzlaspor karşısında sahaya İsmail Çipe, Alpaslan, Marcao, Ömer Bayram, Yusuf Erdem, Gustavo Assunçao, Aytaç Kara, Atalay Babacan, Oğulcan Çağlayan, Emre Kılınç, Babel ilk 11'iyle başladı. Cimbom, karşılaşmada Ryan Babel ve Oğulcan Çağlayan'ın golleriyle 2-0 öne geçerken Tuzlaspor ilk yarının sonunda Sedat Şahintürk ile farkı 1'e indirdi ve ilk yarı 2-1'lik skorla tamamlandı. 

İkinci yarıda Tuzlaspor, Ahmet ile skoru 2-2 yaptı. Kıran kırana geçen maçta Galatasaray, 55'te Ömer Bayram'ın frikikten attığı golle yeniden öne geçti ve skoru 3-2 yaptı. Sarı-kırmızılılarda Oğulcan Çağlayan'ın yerine oyuna giren Mbaye Diagne skoru 4-2'ye getire golü kaydederken maçın son dakikasında Tuzlaspor, Safa ile skoru belirleyen golü kaydetti ve maç Galatasaray'ın 4-3 üstünlüğü ile tamamlandı. 


Galatasaray milli arada 2. hazırlık maçında TFF 1. Lig ekiplerinden İstanbulspor ile 12 Ekim Salı günü Florya Metin Oktay Tesisleri'nde karşı karşıya gelecek. 

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık yeni bölümüyle yayında! Süper Lig'de milli ara öncesinde Rize deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray'da takımın son anlara kadar mücadele etmesi dikkat çekerken, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık verdiği tüm kararlarla mücadeleye damgasını vurdu! Yayının tamamı için.. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0