Assuncao takımdan ayrı çalışacak!

Sezon başında Gedson Fernandes için şartları sonuna kadar zorlayan Galatasaray bu transferi gerçekleştiremeyince son gün takıma katılan Gustavo Assunçao, geride kalan 1 aylık süreçte ligde sadece 90 dakika şansı buldu. Fiziksel olarak takımın gerisinde kalan Brezilyalı oyuncu için teknik direktör Fatih Terim kurmaylarından özel bir program hazırlamasını istedi. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'ın transfer döneminin son gününde Portekiz ekibi Famalicao'dan büyük beklentilerle kiraladığı Gustavo Assuncao, şu ana kadar beklenen performansından çok uzakta.. Kayserispor deplasmanındaki 90 dakika dışında forma şansı bulamayan Brezilyalı oyuncunun fiziksel yetersizliği Florya'yı alarma geçirdi. Milli arayı da fırsat bilen teknik heyet 21 yaşındaki orta saha için özel bir program hazırladı. Fiziksel olarak takımın gerisinde olan Assuncao'ya takım idmanlarından sonra ekstra fiziksel çalışma yaptırılacağı öğrenildi.

Teknik direktör Fatih Terim'in zorlu lig ve kupa maratonunda Assuncao'yu mutlaka kullanmak istediği, bu nedenle de ekibinden bir an önce genç oyuncuyu yoğun maç temposuna hazır hale getirmelerini istediği bildirildi. Sambacı'nın da yeterli süre alamaması nedeniyle rahatsızlık duyduğu gelen haberler arasında.

Galatasaray'ın Çaykur Rizespor galibiyeti, Ali Palabıyık'ın skandal yönetimi ve daha fazlası Eski Açık'ın yeni bölümünde konuşuldu. İzlemeyi unutmayın!


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0