Cosmos Cup'ta şampiyon Galatasaray!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve bu kapsamda Antalya'da hazırlık turnuvasına katılan Galatasaray kadın basketbol takımı mücadele ettiği Cosmos Cup'ta şampiyonluğa ulaştı. Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Antalya 07 Basketbol, İzmit Belediyespor ve Nesibe Aydın’ın katıldığı turnuvada Sarayın Sultanları rakiplerini mağlup etmeyi başardı. 

Turnuvanın ilk maçında İzmit Belediyesi karşısında baştan sona üstün bir oyun ortaya koyan Galatasaray kadın basketbol takımı rakibi karşısında sahadan 71-56'lık skorla galip ayrılarak turnuvaya galibiyetle başladı. İzmit Belediyesi karşısında 17 sayı ve 7 ribauntluk performansıyla yeni transferimiz Tina Krajisnik başrol oynadı. 

Antalya'daki ikinci gününde geçen sezonun başarılı ekiplerinden Nesibe Aydın ile karşılaşan Sarayın Sultanları, oldukça çekişmeli geçen ve 26-23'lük skorla tamamlanan ilk yarının ardından ikinci yarıda oyuna ağırlığını koymayı başardı. İkinci yarıda savunma direncini arttıran Efe Güven'in öğrencileri sahadan 56-49 galibiyetle ayrılırken, üç oyuncumuzun çift haneli skor ürettiği karşılaşmada 17 sayı - 8 ribaundluk performansıyla Anete Steinberga galibiyette başrol oynadı. 

Turnuvada ilk 2 günde galibiyetle ayrılarak şampiyonluğu garantileyen Galatasaray kadın basketbol takımı, son gün Antalya 07 ile karşılaştı. Rakibi karşısında ilk çeyreği 14-12 geride tamamlayan takımımız, oyunun kalan bölümünde savunma direncini yükseltirken rakibine de sadece 26 sayı izni vererek oyunu domine etti. Tüm oyuncularımızın süre aldığı karşılaşmada Sarayın Sultanları sahadan 63-40'lık skorla galip ayrılırken, karşılaşmayı 18 sayı ile tamamlayan Melis Gülcan galibiyeti getiren isim oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0