Galatasaray'da Mondragon sürprizi!

Bu sezona kötü bir giriş yapan Fernando Muslera'nın form durumunu yukarıya çekmeye başlamasının ardından Galatasaray'da teknik heyete takviye konusu bir kez daha gündeme geldi. Taffarel'in ardından göreve devam eden Fadıl Koşutan'ın yanı sıra kulübün efsane isimleri arasında yer alan Faryd Mondragon ismi gündeme geldi. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da kaleci performanslarının düşmesi teknik heyeti harekete geçirdi. Sarı - kırmızılılar özellikle Muslera'nın inişli çıkışlı performansına çare ararken kaleci antrenörlüğü için kulübün efsaneleri arasında yer alan Faryd Mondragon gündeme geldi. Yöneticilik yaptığı 2000'li yıllarda Mondragon ile arası oldukça iyi olan başkan Burak Elmas'ın efsane isimle temasa geçeceği belirtildi.

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık yeni bölümüyle yayında! Süper Lig'de milli ara öncesinde Rize deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray'da takımın son anlara kadar mücadele etmesi dikkat çekerken, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık verdiği tüm kararlarla mücadeleye damgasını vurdu! Yayının tamamı için.. 


2019 yılında kaleci antrenörlüğü görevinden ayrılan Taffarel'in yerine, yardımcı antrenör Fadıl Koşutan devam ediyordu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0