Hocasına söz verdi, ailesini getirdi!

Galatasaray'a geldiği günden itibaren gösterdiği performansla dikkat çeken ancak bu sezona kötü bir giriş yapan Mostafa Mohamed son haftalarda attığı gollerle adından söz ettirmeye başladı. Bordeaux'a transferi son anda yattığı için üzgün olduğunu açıklayan Mısırlı golcünün yükselen formunun arka planında Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin yanı sıra özel hayatındaki gelişmeler yatıyor. 

Türkiye Gazetesi'nde yer alan habere göre; uzun bir suskunluk dönemine giren Mostafa Mohamed, geçtiğimiz şubat ayından beri ilk defa iki maçta üst üste gol atma başarısı gösterirken Galatasaray'ın yükselişinde önemli bir rol oynadı. Sarı kırmızılılara transfer olduğunda performansıyla büyüleyen Mısırlı oyuncu, aniden bir düşüşün içine girmiş ve sezon başı Bordeaux'nun kapısından dönmüştü. 232 gün sonra taraftarının önünde gol sevinci yaşayan golcünün kendisine gelmesinin perde arkasında ise ilginç detaylar var. Bu sezon 15 resmî maçta 590 dakika süre bulan Mohamed bu maçlarda 3 gol buldu, bir de asist yaparak skora katkı sağladı. Mısırlı oyuncunun gollerinin ikisi, son oynanan Rize ve Konya maçlarındaydı.

TERİM'E SÖZ VERDİ
Mostafa Mohamed ilk önce kafasından transfer ihtimalini tamamen silip, Galatasaray'da kalıcı olmak için harekete geçti.
Fatih Terim'den özür dileyerek futbola odaklanacağının sözünü veren Mustafa, ailesini İstanbul'a taşıyarak eleştirilere konu olan özel hayatını düzene soktu. Türkçe ders almaya ve ekstra idman yapmaya başlayan Mustafa, gayretinin ilk meyvesini Rize'de 13 maç sonra bulduğu golle almaya başlarken Konya karşısında da fileleri havalandırıp takımına galibiyeti getirdi.


FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık yeni bölümüyle, 50. yayınıyla yayında! Terim'in öğrencileri Konyaspor karşısında kötü bir oyun ortaya koymasına rağmen sahadan 3 puanla ayrılmasını bilirken, UEFA Avrupa Ligi'nde de sezonun kader maçlarını Lokomotiv Moskova ile oynayacak! 

Yayının tamamı için..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0