Mohamed için Mısır'dan flaş iddia!

Geçtiğimiz sezon devre arasında Galatasaray'a transfer olan ve gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Mostafa Mohamed, yeni sezona da formsuz bir giriş yapmış olmasına karşın son dönemde performansıyla dikkat çekti. Mısırlı golcünün satın alma opsiyonu için 1 Aralık'a kadar vakti olan Galatasaray'da flaş bir iddia gündeme geldi. 

Mısır basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed için eski kulübü devreye girdi. Galatasaray'ın satın alma opsiyonunu henüz kullanmadığı Mustafa Muhammed'i eski kulübü Zamalek'in geri almak için girişimlerde bulunduğunu duyurdu. Kulübün bir yöneticisi, Mısır basınına yaptığı açıklamada, "Galatasaray'ın satın alma opsiyonunu kullanmak için 1 Aralık'a kadar zamanı var. Oyuncuya Avrupa'dan teklifler var. Ancak biz bu opsiyonun kullanılmaması halinde Mustafa Muhammed'i kadromuzda tutmak istiyoruz." dedi.

Mostafa Mohamed, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 14 resmi maçta 2 gol, 1 asistlik bir performans sergiledi.

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık yeni bölümüyle yayında! Süper Lig'de milli ara öncesinde Rize deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray'da takımın son anlara kadar mücadele etmesi dikkat çekerken, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık verdiği tüm kararlarla mücadeleye damgasını vurdu! Yayının tamamı için.. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0