Mohammed'in yükselişinde Terim faktörü..

Galatasaray'da geleceği merak konusu olan isimlerin başında gelen Mostafa Mohamed son dönemde yükselen form grafiğiyle dikkat çekerken, genç golcü Mısır milli takımında da düzenli olarak forma giymeye başladı. Rize deplasmanında bu sezon ilk kez ağları havalandıran Mohamed'in yükselen performansı teknik direktör Fatih Terim'i de sevindirdi. 

Ajansspor'da yer alan habere göre; Galatasaray'da bu sezon inişli - çıkışlı bir görüntü çizen ve bir süre yedek kulübesine çekilen Mostafa Mohamed son dönemdeki performansıyla teknik heyetten tam not aldı. Milli aranın ardından bu hafta sonu ligde Konyaspor ile karşı karşıya gelecek olan Galatasaray'da hücum hattındaki rekabet yüzleri gülümsetirken, Mostafa Mohamed de performansını geri kazanmaya başladı. Rize deplasmanında 2 gol atarak moral bulan genç golcü, Mısır milli takımında da 1 gol - 1 asistlik performansa imza atarak yükselen form grafiğini sürdürdü. Bonservisinin alıp alınmayacağı merak edilen yıldız golcüyle ilgili son gelişmeler belli oldu.

TERİM BİREBİR GÖRÜŞTÜ
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da Mostafa Mohamed ritmini bulmaya başladı. Sarı-kırmızılıların, golcü futbolcunun bonservisini alıp almayacağı konusunda çeşitli iddialar ortaya atılıyor. Zamalek'ten kiralık olarak transfer edildiği ilk dönemde başarılı maçlar çıkaran Mısırlı golcü Mostafa Mohamed, bu sezona kötü bir başlangıç yaptı. Bordeaux'ya transferinde son anda 'direkten dönen' golcü futbolcu konsantrasyon problemleri yaşadı. Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, futbolcuyla birebir yaptığı görüşmelerde Mostafa Mohamed'in tam anlamıyla takıma ve futbola odaklanması konusunda uyarılarda bulundu. Hatta Terim, basın toplantılarında da "Bazı arkadaşlarımız formunu yakalamak zorunda" demiş ve Mohamed'in kendi kaderini kendi çizeceğinin mesajını vermişti. Mohamed her ne kadar son maçlarda formunu yükseltse de deneyimli teknik adam için şu anki performans yeterli değil. Terim, futbolcunun bu performansını kalan maçlara da yansıtmasını bekliyor. Dolayısıyla oyuncunun bonservisini almaya Galatasaray sıcak olsa da futbolcunun form durumu geleceğini belirleyecek.

4 MİLYON DOLAR OPSİYONU VAR
Mısırlı gazeteciler, Fatih Terim ile son dönemlerde arasının iyi olmadığını belirttiği golcü futbolcunun artık tam anlamıyla sarı-kırmızılı takıma odaklandığını yazmıştı. Mısır'ın en yaygın ve eski günlük gazetelerinden Ahram, "Mostafa Mohamed artık Galatasaray'da rahat nefes alacak. Geleceği ona bağlı." diyerek mevcut durumu okuyucularına aktardı. Zamalek yetkilileri de Galatasaray'dan henüz herhangi bir ödeme almadıklarını geride bıraktığımız günlerde açıkladı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0