Ocak'ta ikisi de yolcu!

Sezon başında kadrosunda hem maaş bütçesini düşürme hem de gençleştirme operasyonu yapan Galatasaray, yalnızca takımın en yüksek maaşını alan Radamel Falcao ile yollarını ayırabilmiş ve Ryan Babel - Sofiane Feghouli ikilisi takımda kalmıştı. Sezon sonunda sözleşmeleri sona erecek olan ve teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği iki tecrübeli isimle Ocak ayında yolların ayrılması bekleniyor. 

Milliyet gazetesinde yer alan habere göre; Yüksek ücretleri nedeniyle yaz döneminde gözden çıkarılan ama elde kalan Feghouli ve Babel’le devre arasında yolların ayrılması planlanıyor. Gerek maliyetleri gerek de performansları ile sorgulanan iki tecrübeli futbolcu için yolun sonu gözüküyor. Cim-Bom’da her iki ismin ayrılması durumunda sezon sonuna kadar alacakları bonuslar ve yarım sezonluk ücretlerinden tasarruf edilmesinin de planlandığı belirtildi. Galatasaray bu operasyonu oyunculara belli bir ücret ödemesi gerçekleştirir ve oyuncuların bonservislerini kendilerine verirse yaklaşık 4-5 milyon euro tasarruf sağlamış olacak. İki oyuncunun ayrılmasıyla beraber bir kanat oyuncusunun transferinin yapılacağı belirtildi.

Bu sezon 14 resmi maçta forma giyen Ryan Babel sadece 1 asistlik katkı sağlarken, 12 resmi maçta görev yapan Sofiane Feghouli de bu maçlarda 2 gollük katkı sağladı. 

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık yeni bölümüyle yayında! Süper Lig'de milli ara öncesinde Rize deplasmanından 3 puanla dönen Galatasaray'da takımın son anlara kadar mücadele etmesi dikkat çekerken, karşılaşmanın hakemi Ali Palabıyık verdiği tüm kararlarla mücadeleye damgasını vurdu! Yayının tamamı için.. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0