Ali Sami Yen'de seriye bağladı!

Geçen hafta kaybettiği derbinin ardından Gaziantep karşısında sahadan galibiyetle ayrılan Galatasaray, zirveye yaklaşırken iç sahadaki galibiyet serisini de 3 maça çıkarttı. Fatih Terim'in öğrencileri milli ara öncesinde İstanbul'dan çıkmayarak zorlu fikstürde seyahat avantajını da yanında taşıyacak. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de deplasmanda kaybettiği Beşiktaş derbisinin ardından evinde Gaziantep FK'yı ağırlayan Galatasaray rakibi karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak, iç sahadaki serisini sürdürdü. Son 2 senede rakibiyle oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Cim Bom, taraftarının önünde yine kazandı. Güneydoğu ekibine karşı net bir üstünlüğü bulunan Sarı-Kırmızılılar, iç sahadaki performansıyla da dikkat çekiyor. Sezonun ikinci haftasında Hatayspor’u 2-1 mağlup eden Cim Bom, 5. haftada Alanyaspor’a yenilmişti. Aslan sonrasında seri yakaladı. Önce Göztepe’yi ardından Konyaspor’u evinde mağlup eden Fatih Terim’in öğrencileri, dün de Gaziantep FK’ya acımadı. 3 maçlık galibiyet serisine ulaşan Galatasaray, toplamda 5 iç saha maçında 12 puanı hanesine yazdırdı.

SIRADAKİ RAKİP FENERBAHÇE
Önümüzdeki hafta Karagümrük deplasmanına gidecek olan Sarı- Kırmızılı ekip, milli ara sonrasında ise ezeli rakibi Fenerbahçe’yi Aslantepe’de konuk edecek.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0