Fatih Terim kırmızı kart gördü!

Süper Lig'de milli aranın ardından 13. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe ile karşılaşan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim mücadelenin 90+6. dakikasında kırmızı kart gördü. Deneyimli teknik adam maçın ilk yarısında da Halil Umut Meler ile sert bir tartışma yaşamıştı. 

İLK YARIDA SARI KART GÖRMÜŞTÜ
İlk yarı 1-1 sona ererken mücadelenin son anlarında maçın hakemi Halil Umut Meler ile Fatih Terim arasında sert bir dialog yaşandı. Devrenin sonlarına doğru yaşanan bir pozisyonda top taça doğru çıkacakken çizgide bulunan Fatih Terim'e çarptı. Ardından karşılaşmanın hakemi Halil Umut Meler ile Fatih Terim arasında hararetli bir tartışma yaşandı ve Terim sarı kart gösterdi. Çizgiyi ihlal ettiğini söyleyen Halil Umut Meler'e Fatih Terim de "Bir daha yaparım, ne yapacaksın beni mi atacaksın!" cevabını verdi. 

GOLDEN SONRA KIRMIZI GÖRDÜ
Mbaye Diagne'nin golünü VAR'a giderek iptal eden Halil Umut Meler, bu dakikanın ardından Galatasaray yedek kulübesinden oldukça uzun bir süre tepki gördü. Bu pozisyonuun ardından Fenerbahçe'nin golünün gelmesiyle tansiyon iyice yükseldi. Maçın son anlarında Crespo'nun golünden sonra Halil Umut Meler'i uzun bir süre alkışlayan Fatih Terim sert itirazları sonrasında ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla tribüne gönderildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0