Fernando Muslera: Galibiyeti hak etmiştik..

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunun dördüncü maçında evinde Lokomotiv Moskova'yı ağırlayan Galatasaray sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılırken, maçın ardından takım kaptanı Fernando Muslera açıklamalarda bulundu. 

Bu seviyelerde pozisyonları gole çevirmenin önemine dikkat çeken Uruguaylı file bekçimiz, “Kendi sahamızda kendi evimizde üç puan almak istiyorduk. Alacak pozisyonları da yakaladık. Bu seviyelerde yakaladığın zaman atmak gerekiyor. Atamadığımız zaman rakip sizi cezalandırabiliyor.  Beraberlik golünden sonra rakibimiz 1 puan kendilerine yarıyormuş gibi vakit geçirdiler. Ne olursa olsun sahada iyi oynayan bir Galatasaray vardı. Çok pozisyona girdik. Hala her şey bizim elimizde. Liderliğimiz devam ediyor. Önümüzde iki maçımız var. Artık o maça konsantre olacağız.” yorumunu yaptı.


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0