İlk ayrılık belli oldu!

Galatasaray'ın sezon başında bedelsiz olarak kadrosuna kattığı ancak ligin ilk bölümünde pek fazla forma şansı bulamayan Aytaç Kara'nın geleceği belli oluyor. Teknik direktör Fatih Terim tarafından uzun bir süredir maç kadrosuna dahi alınmayan tecrübeli oyuncunun Ocak ayında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da devre arasında Aytaç Kara'nın takımdan ayrılması bekleniyor. Sezon başında Kasımpaşa'dan bedavaya Galatasaray'a transfer olan Aytaç Kara, haftalardır 21 kişilik maç kadrosuna giremiyor. İsmi UEFA listesine eklenmediği için Avrupa Ligi'nde de forma giyemeyen 28 yaşındaki orta saha, devre arasında sarı-kırmızılılardan ayrılmaya hazırlanıyor.

YENİ MALATYA VE ADANA DEMİR TAKİPTE..
Aytaç'ı eski kulübü Yeni Malatyaspor dışında Adana Demirspor da listesine aldı. Düzenli forma giyebilmek isteyen oyuncunun ocak ayında gelecek teklife göre kiralık ya da bonservisiyle gitmesine kesin gözüyle bakılıyor. 

Bu sezon Galatasaray'da 7 maçta süre alan 28 yaşındaki futbolcu, gol ya da asist katkısı sağlayamadı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0