Teklif gelen herkes satılabilir!

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, başkan Burak Elmas ile görüştü. Florya'da gerçekleştirilen zirvede takımın geleceği masaya yatırılırken bazı Avrupa kulüplerinin dikkatini çeken oyuncuların da durumu konuşuldu. Yapılan toplantıda değerini bulan her oyuncunun satılarak, kulübe ekonomik kazanç getirmesine karar verildi. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da transferde önemli gelişmeler yaşanıyor. 21 kişilik maç kadrolarına giremeyen Gustavo Assuncao ve Aytaç Kara ile yollarını ayırmaya hazırlanan Sarı-Kırmızılılar'da ayrılıklar kapıda.. A Takım bütçesi 61 milyon Euro'dan 48 milyon Euro'ya çekilse de kulüp bilançosuna zarar yazmaya devam ediyor. Yönetim, ara transferde gelecek her teklifi değerlendirme kararı aldı. "Oyuncu satmaya mecburuz" görüşü ağır basarken, Burak Elmas-Fatih Terim arasındaki toplantıda bu durum masaya yatırıldı.

AVRUPA KULÜPLERİNİN İLGİSİ VAR
Marcao'yu İtalyan, Kerem Aktürkoğlu'nu Fransız kulüpleri takip ediyor. Berkan, Cicaldau ve Morutan da sarı-kırmızılı takımda değerini katladı.
Ocak ayında mali yönden iyi bir teklif gelmesi halinde her oyuncunun satışının gündeme geleceği ortaya çıktı. Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek Arda Turan, Feghouli ve Babel'e veda edecek Galatasaray, hem 8 milyon Euro maaş yükünden kurtulacak hem de takımın yaş ortalamasını düşürecek.

FEGHOULI'DEN YÖNETİME ÇAĞRI
Öte yandan sezon sonunda Galatasaray ile kontratı bitecek olan Sofiane Feghouli, takımda kalmak istediğini söyledi. Cezayir milli takımının kampında olan deneyimli oyuncu VOA Afrique'ye açıklamalarda bulunurken, "İstanbul'da mutluyum. Galatasaray'da kalmak istiyorum, burası benim evim. Galatasaray'da şampiyonluklar kazandım ve Türkiye'de kendimi iyi hissediyorum." diyerek yönetime mesaj verdi. Galatasaray formasıyla 142 maça çıkan Sofiane Feghouli, 32 gol ve 28 asistle oynadı.

FCN Gaming'in yeni bölümünde Curse of the Dead Gods'ı inceledi. Curse of the Dead Gods nasıl oynanır, Curse of the Dead Gods oyunu nasıl bir oyun sorularının cevapları için videoyu izlemeyi unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0