UEFA kararını resmen açıkladı!

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunun dördüncü maç haftasında Lokomotiv Moskova ile karşılaşan Galatasaray, sahadan karşılıklı gollerle 1-1'lik skorla ayrılırken liderliğini sürdürmeye devam etti. Mücadelenin son dakikalarında İsviçreli hakem Sandro Scharer'in rakip takım oyuncusuna iki kez sarı kart göstermesi maça damgasını vururken, UEFA konuyla ilgili olarak resmi açıklama yaptı.

Ali Sami Yen Stadı'nda oynanılan ve 1-1'lik skorla sonuçlanan karşılaşmada Lokomotiv Moskova forması giyen Dmitri Zhivoglyadov iki kez sarı kart görmesine rağmen oyundan ihraç edilmemiş ve Galatasaray cephesi konuyla ilgili olarak UEFA'ya resmi başvuruda bulunmuştu. UEFA'dan yapılan açıklamada Galatasaray tarafından yapılan "hükmen galibiyet ya da tekrar oynama" başvurusunun kabul edilmediğini açıkladı. Buna sebep olarak da, yönetmelikler gereğince maçın skorunu etkileyen kural hataları hakkında kulüplerin 24 saat içerisinde başvuru yapması gerektiği ancak Galatasaraylı yetkililerin bu süreyi aştıktan sonra başvuruda bulunduğu iddia edildi.

FCN Gaming'in yeni bölümünde Curse of the Dead Gods'ı inceledi. Curse of the Dead Gods nasıl oynanır, Curse of the Dead Gods oyunu nasıl bir oyun sorularının cevapları için videoyu izlemeyi unutmayın! 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0