100 korner sonra gelen gol!

Süper Lig'de bu sezon duran toplardan rakip kalede etkili olamadığı için sıkça eleştirilen Galatasaray, hafta sonu bu eleştirilere son verdi. Bu sezon kullandığı 100 kornerde gol tehdidi yaratamayan Fatih Terim'in öğrencileri, Altay karşısında Mbaye Diagne ile bu seriye son verirken Senegalli forvetin golü puan kaybına engel olamadı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de bu sezon korner atışlarından eli boş dönen Galatasaray, Diagne'nin golüyle 100 kornerden sonra gol buldu. Karşılaşmaya yedek başlayan tecrübeli futbolcu, 68’de Mostafa Mohamed’in yerine oyuna dahil oldu. Karşılaşmanın 80. dakikasında Patrick van Aanholt’un kornerden gönderdiği topa şık bir kafa vuruşu yapan Diagne, topu ağlarla buluşturdu ancak bu gol zafere yetmedi. 

Senegalli forvet, ikinci yarıda oyuna dahil olduğu Altay maçında attığı golle bu sezon ligdeki ikinci gol sevincini yaşadı. Tecrübeli oyuncu ligde son olarak Mayıs 2019'dan (vs Çaykur Rizespor) bu yana ilk kafa golünü Altay filelerine gönderdi. 30 yaşındaki futbolcunun bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi elemeleri ve UEFA Avrupa Ligi elemelerinde de 1’er golü bulunuyor.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0