CEV CUP | Aslanlar galibiyetle başladı!

CEV Kupası'nda mücadele eden Galatasaray HDI Sigorta erkek voleybol takımı, 16lı finaller turunun ilk maçında Almanya temsilcisi SWD powervolleys DUEREN ile karşılaştı. Baştan sona müthiş bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada Nedim Özbey'in öğrencileri sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrılarak, ikinci maç öncesi avantaj yakaladı. 

İki kulüp arasında gerçekleştirilen anlaşma kapsamında mücadelenin iki maçı da Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanacak. 16'lı finallerin ilk maçı her ne kadar İstanbul'da oynanmış olsa da Alman ekibinin ev sahipliğinde oynandı. 

Karşılaşma Galatasaray HDI Sigorta’nın sayısıyla başladı. İlk seti önde tamamlayarak 19-25’lik üstünlükle kazanan Filenin Aslanları, setlerde 1-0 öne geçti. İkinci seti 26-24 kazanan Alman ekibi setlerde durumu 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın üçüncü setini de 25-23 kazanan rakibimiz mücadelede 2-1 öne geçti. Karşılaşmanın dördüncü setini etkili oyunuyla 23-25 kazanan Filenin Aslanları, mücadeleyi beşinci sete taşıdı. Maçın kazananının belirlendiği son sette de etkili oyununu sürdüren takımımız seti 14-16, maçı da 3-2 kazandı.

Mücadelede takımımızın oyuncularından Torres 27 sayıyla en skorer oyuncumuz olurken, Kaptan Burutay 19, Doğukan 10, Sedlacek ise 8 sayıyla galibiyete katkıda bulundu.  

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0