Diagne en az 1 ay yok!

Hafta sonu oynanan Başakşehir karşılaşmasında sakatlanarak kenara gelen ve maç sonu staddan tekerlekli sandalye ile ayrılan Mbaye Diagne'nin durumu belli oldu. Bugün kalça kemiğinden bir operasyon geçiren Senegalli oyuncu sahalara ne zaman döneceğini de açıkladı. 

Başakşehir maçında sakatlanan Mbaye Diagne, geri dönüş süresiyle ilgili açıklama yaptı. Kendisine ait sosyal medya hesabından açıklama yapan Diagne, "Bu zor zamanda beni düşündüğünüz ve desteklediğiniz için teşekkürler. En kısa zamanda sahaya eskisinden daha güçlü dönmeyi umuyorum." dedi. Senegelli oyuncu ameliyatına dair bir görsel paylaşarak "İnşallah 1 ay sonra yeniden sahalardayım." dedi.

TEKERLEKLİ SANDALYE İLE AYRILMIŞTI

Başakşehir karşılaşmasının 65. dakikasında sakatlanan ve stattan tekerlekli sandalye ile ayrılan Diagne en iyi ihtimalle Şubat ayının ortalarında sahalara dönecek. Pazar günü tetkikleri yapılan golcü futbolcunun sol kalça eklemini oluşturan kemik yapısının arka üst alanında eklem ilişkili minimal kırık tespit edilmişti.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0