Efe Güven: Şartlar ne olursa olsun savaşacağız..

Euroleague Women'da grubunun 10.maçında Polonya temsilcisi Arka Gdynia'ya son topta kaybeden Galatasaray kadın basketbol takımında baş antrenör Efe Güven karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

Sezon başından beri orta seviye zorlukta üst üste iki maç bile oynayamadığımız bir fikstür yaşıyoruz. Bugün Merve sakatlığından dolayı son periyot oynayamadı. Kaela hasta hasta oynadı. Tam kadro oynadığımız maç sayısı ise sadece üç maç. Kadro yapısı olarak genç bir kadroya sahibiz. Kadrosunda altyapısından en çok oyuncu barındıran, gençlere ve Türk oyuncularına en fazla süren veren, katkı alan takımız. Altyapıdan yetişen oyuncularımız ve Türk oyuncularımızla EuroLeague’de var olma mücadelesi vermeye çalışıyoruz. Aynı zamanda da Galatasaray’a yakışan hedeflere gitmek için savaşmaktayız. Ancak yaşadığımız talihsiz darbeye bağlı sakatlıklardan dolayı da ritmimizi iyice kaybettik ve sistemimizin dışına çıktık. Dört senedir bu tür şanssız durumlarla fazlasıyla karşılan bir ekibiz ve her zaman üstesinden geldik. Hep savaştık mücadele ettik. Ben 16 senedir burada mücadeleyi ne şartlarda olursa olsun bırakmamayı öğrendim. Galatasaray için en zor şartlarda bile başını öne eğmemeyi öğrendim. Ve bunu uygulamaya da devam edeceğim. Anete’nin bizim için ne kadar önemli bir oyuncu olduğu ve yerini dolduramadığımızı da gördük. Sakatlarımız eksik oyuncularımızın dönmesiyle birlikte tekrardan çıkışa geçeceğimize inanıyorum.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0