Ekrem Memnun: Çok önemli bir maçtı..

Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde normal sezonun 5. maçında PAOK karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak grubunu lider tamamlamayı garantileyen Galatasaray NEF erkek basketbol takımında baş antrenör Ekrem Memnun karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu. 

İlk olarak PAOK gibi iyi, zeki ve tecrübeli bir takımı evimizde mağlup etmekten dolayı çok mutluyuz. Çok önemli bir maçtı. İzmir’de Karşıyaka mağlubiyetinin ardından bu maça çıkmıştık. Tekrar bir araya gelip bu karşılaşmaya kanalize olmayı başardık. Çok önemli maçtı çünkü gruptaki ihtimaller çok fazlaydı. Grubu ilk sırada da bitirebilirdik, diğer senaryolara da kalabilirdik. PAOK için de aynısı geçerliydi. Zor maç olacağını biliyorduk. Onlar mücadeleye iyi giriş yaptılar. Savunmada bazı ayarlamalar yapıp hücumda da ritmimizi bulduğumuzda ortaya iyi anlar koyduk. Oyunumuzda geliştirebileceğimiz çok departman var. Diğer yandan TOP 16’ya direkt olarak kaldığımız için de mutluyuz. Bu bize o döneme dek oyunumuzda geliştirebileceğimiz noktalar için de zaman tanıyor. Geçen sene bu turnuvada sadece 1 maç kazanabilmiştik. Bu yıl 1 maç kala grup liderliğini şimdiden garantiledik. Bundan dolayı mutluyuz. Şu an söyleyebileceğim tek şey.. Yeni bir takımız. Genç oyuncularımız var. Çalışmalı ve oyunumuzu geliştirmeliyiz. Ardından olacakları da hep birlikte göreceğiz. 21 Aralık’taki maçımızda oynatamadığım genç yeteneklere fırsat verme şansım olacak. O maça daha rahat çıkacağız ve bizim için hazırlık olacak. Göksenin bugün müthiş oyunda kendini ve oyunu yönetti ve katkı sağladı. Sadık ve diğer oyuncularımız da çok iyi performans sergilediler. Maçın başından sonuna kadar iyi bir ivmeyle ilerledik. Mutluyuz. Şimdi bu galibiyetin rahatlığı ile dinlendikten sonra, sakatlarımızın üzerinden geçip hazırlıklarımızı hemen tamamlayacağız ve Fenerbahçe maçına odaklanacağız. Bu tarz derbiler her zaman yüksek tansiyonlu maçlardır. Elimizden geleni yapıp, o maçta galip gelerek önümüze bakmak istiyoruz. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0