"Gereğini yapın" dedi, istifa geldi!

Haziran ayında yapılan seçimlerde Galatasaray'da başkanlık koltuğuna oturan Burak Elmas, yönetiminde büyük bir krizle karşı karşıya kaldı. Genç yönetici, geçtiğimiz günlerde yapılan yönetim kurulu toplantısının ardından başkan yardımcısı Rezan Epözdemir'in istifasını dolaylı yoldan talep ederken, Epözdemir yaptığı açıklamada istifa ettiğini duyurdu! 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray’da 19 Haziran’da seçilen başkan Burak Elmas ve yönetim kurulu içinde ilk kopma dün yaşandı. Salı akşamı statta alışılmışın aksine tansiyonu son derece yüksek bir yönetim toplantısı gerçekleşirken dün de başkan Elmas, Epözdemir’in bu görüş ayrılıkları sonrası “Beğenmiyorsanız gerekeni yapın” diyerek köprüleri attı. Bu diyalog ve yaşananların ardından da Epözdemir istifa kararı aldı. İkili arasında özellikle son dönemde iletişim yöntemleri konusunda şiddetli bir anlaşmazlık söz konusuydu. Epözdemir, 6 haftadır TFF ve hakem hataları ile alakalı açıklama yapmak isterken Elmas bu süreci kendisi yöneteceğini iletip izin vermemişti. Salı günü yönetimde yaşananlar iyice incelen iplerin kopmasına sebep olan son olay oldu. 

Cuma günü Dedeman Otel’de basın toplantısı ile bu kararını açıklayacak olan Epözdemir, yaşananları, rahatsızlıklarını ve bu kararı almasındaki nedenleri de anlatacak. Çarşamba günkü divan sonrası kulüpte görev yaptığı profesyoneller ile vedalaşan Rezan Epözdemir, birçok isme de “Ben ayrılık kararı aldım” diyerek açıkça istifa imasında bulundu.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0