Mohamed'e milli davet!

Başakşehir maçında sonradan oyuna giren ve attığı golle takımımıza 1 puanı getiren Mostafa Mohamed, milli takımdan davet aldı. Afrika Kupası nedeniyle uzun bir süre takımdan uzak kalması beklenen Mohamed, gitmesi halinde Diagne'nin de sakatlığıyla birlikte teknik heyeti zor duruma düşürecek gibi görünüyor. 

Galatasaray'da Mbaye Diagne'nin sakatlanması sonrası bir kötü haber de Mostafa Mohamed'den geldi. 2022 Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele edecek olan Mısır'ın geniş kadrosu açıklanırken, 23 yaşındaki golcü oyuncunun da aday kadroda olduğu açıklandı. 9 Ocak - 6 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek turnuva için Mohamed'in kadroya katılıp katılmayacağı kesinlik kazanmamışken, gelen haberler kadroda olacağı yönünde.. Mısırlı oyuncunun kadroya katılması halinde Antalyaspor, Giresunspor, Hatayspor (D), Kasımpaşa, Trabzonspor ve Alanyaspor (D) maçlarını kaçırması bekleniyor. 

Liverpoollu Muhammed Salah da kadroya davet edilenler arasında yer aldı. Hatırlanacağı üzere, Galatasaray yönetimi sezon başında Mostafa Mohamed'in milli takım formasıyla Tokyo Olimpiyatları'nda oynamasına izin vermemiş ve Şampiyonlar Ligi önelemesi için Florya'ya çağırmıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0