Ocak'ta üç transfer birden!

Yaz döneminde kadrosunu gençleştiren ve geleceğe yönelik bir kadro kuran Galatasaray, ara transfer döneminde yapacağı hamleler için gözünü Avrupa Ligi'ne çevirdi. Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yönetimin listesinde 3 isim yer alıyor. Orta sahaya Gedson takviyesi yapmayı planlayan Sarı-Kırmızılılar, kaleye İrfan Can takviyesinin yanı sıra hücuma da Ola Solbakken'i eklemeye çalışacak. 

Sabah gazetesindeki habere göre; Süper Lig'de zirvenin 16 puan gerisinde kalan Galatasaray, hedefini son 16'ya kaldığı Avrupa Ligi olarak belirledi. Galatasaray'ın UEFA'ya bildirdiği 25 kişilik A Takım listesine ocak ayında 3 değişiklik yapma hakkı var. Sivas deplasmanında dizinden sakatlanan ve uzun bir süre sahalardan uzak kalacak olan Fernando Muslera'nın sakatlığı sonrasında planlar değişti ve devre arasında transferi düşünülen kaleci de Avrupa kadrosuna eklenecek.

Yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in listesinde 1 numarada olan Gedson Fernandes için Benfica ile masaya oturmaya hazırlanıyor. 22 yaşındaki Portekizli orta sahanın yanı sıra hücum hattına bir takviye yapılacak. Bunun için Bodo-Glimt'ten Ola Solbakken'le görüşmeler başladı. Menajeri bir süre önce İstanbul'a gelen Norveçli sağ açık, Gedson'un ardından ikinci hedef konumunda. 

En az iki ay sahalardan uzak kalacak Muslera'nın yerine ilk aday Göztepe'den İrfan Can Eğribayat.. 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki kaleci için İzmir ekibine resmi teklif yapılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0