Sacha Boey takıma döndü!

Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı ve gösterdiği performansla alkış alan Sacha Boey, yaşadığı uzun süreli sakatlığın ardından Florya'ya döndü. Bir süredir tedavisini Fransa'da sürdüren genç savunma oyuncusu yapılacak kontrollerin ardından takımdaki durumu belli olacak. 

Galatasaray'da Marsilya maçında sakatlanmasının ardından Fransa'ya giden Sacha Boey tedavisinin tamamlanmasının ardından geri döndü. Bir buçuk aydır Paris'te tedavi olan ve iyileşen genç sağ bek, Florya'da testen geçirilecek. 20 yaşındaki futbolcu testlerden geçmesi halinde takımla birlikte çalışmalara başlayacak ve teknik direktör Fatih Terim'in görev vermesi halinde de Galatasaray'ın ligde Başakşehir ile oynayacağı maçın kadrosuna da alınabilir.

EYLÜL'DEN BERİ YOK
Trabzonspor karşılaşması öncesinde Florya'daki antrenmanda sol üst arka adale grubunda ikinci derece zorlanma, kısmi yırtık ve kanama tespit edildiği açıklanan Fransız oyuncu, yaklaşık 1 aylık tedavi sürecinin ardından Marsilya deplasmanında ilk 11'de görev yapmıştı. Boey karşılaşmada rakibiyle girdiği mücadelenin ardından kendisini yere bırakmış ve 65. dakikada kenara gelmişti. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0