Tarihi zirveden karar çıktı: 5 ayrılık!

Süper Lig'de ilk yarıyı zirveden 19 puan uzakta tamamlayan Galatasaray'da kupada alınan şok mağlubiyet sonrasında işler karıştı. Teknik direktör Fatih Terim ve başkan Burak Elmas, devre arası transfer dönemi için yol haritasını belirlenirken, ikilinin "3 yıllık projeye devam" kararı verdiği iddia edildi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Süper Lig'de beklentileri karşılayamayan, Türkiye Kupası'nda da Denizlispor'a elenerek dibi gören Galatasaray'da fatura teknik direktör Fatih Terim'e kesildi. Taraftarın ardından kulüp üyelerinin de sosyal medyada istifaya davet etmeye başladığı tecrübeli çalıştırıcı, çarşamba günü Başkan Burak Elmas ile bir toplantı gerçekleştirdi. Öncesinde, "Transfer için ekonomik durumumuz müsait değilse hamle yapmayız." sözleriyle yönetim cephesinde durumu yumuşatan Terim ile Başkan arasında 1.5 saat süren zirvede yola devam kararı alındı, istifa yada ayrılık söylentileri boşa çıktı. Buna göre Galatasaray, devre arasında 5 isimle yollarını ayıracak ve 2 transfer yapacak.

Burak Elmas - Fatih Terim zirvesinde alınan kararlar şu şekilde oldu;

1) Gedson Fernandes dışında maliyetli bir transfer yapılmayacak. Gol sorununu çözme adına mali şartları uygun kiralık forvet takviyesi gündemde olacak.

2) Muslera'nın sakatlığı sonrasında maç kadrosuna bile alınmayan 35 yaşındaki kaleci Fatih Öztürk ile yolların ayrılması planlanırken, Giresunspor ile anlaşılarak kaleci problemi Okan Kocuk'la çözülecek.

3) Gustavo Assunçao'nun kiralık sözleşmesi feshedilecek. Ryan Babel ve Deandre Yedlin'e herhangi bir teklif gelmesi halinde oyunculara yardımcı olunacak. Luyindama ise, ligin ikinci yarısında kiralık olarak düzenli oynayabileceği bir takıma gönderilecek.

4) Astronomik teklif gelmedikçe, Avrupa Ligi'nde başarı göz önüne alınarak Kerem ve Marcao takımda tutulacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0