Tarihin en kötü performansı!

Süper Lig'de bu sezon 18 haftada 24 puan toplayan ve zirveden 21 puan uzakta kalarak 11. sırada yer alan Galatasaray, kulüp tarihinin en kötü performanslarından birisine imza attı. Teknik direktör Fatih Terim yönetimindeki Sarı-Kırmızılılar, yedi maçlık galibiyet hasretinin yanı sıra deplasmanlardaki etkisiz performansıyla da dikkat çekti.

OPTA'nın derlediği verilere göre; Galatasaray, kulüp tarihinde en kötü performanslarından birisini sergiliyor. Terim'in öğrencileri 3 puanlı dönemin en kötü performansına imza attı. Süper Lig'de geride kalan 18 haftada 24 puan toplayan Galatasaray, 3 puanlı sisteme geçilen 1987/88'den bu yana ligin bu aşamalarındaki en düşük puanında kaldı. 

Deplasmanda galibiyeti unutan Galatasaray, yine gol atamayarak 11 yıllık rekorunu da kırdı. Son 5 dış saha maçında 2 beraberlik - 3 mağlubiyet alan sarı - kırmızılılar, son 3 karşılaşmada gol bile atamadı. Galatasaray daha önce üst üste 3 dış sahada gol atamadığı dönemi Gheorghe Hagi yönetiminde Ekim-Kasım 2010 arasında yaşamıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0