Terim'den mini rotasyon!

Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Sivasspor ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yeniden rotasyon yapmaya hazırlanıyor. Morutan'ı ilk 11'e yazmaya hazırlanan deneyimli teknik adam, Halil'i ise kanatta değerlendirecek. 

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da rotasyon yolda.. Lazio deplasmanından yorgun dönen Sarı-Kırmızılı ekipte, tecrübeli isimlerin dinlendirilmesi planlanıyor. Özellikle Babel ve Feghouli'yi kenara almayı planlayan teknik direktör Fatih Terim, Morutan ile Halil'i ilk 11'e alarak çift forvetli düzene dönmenin hesaplarını yapıyor. İleri uçta Diagne ile oyuna başlaması beklenen tecrübeli hoca, orta saha merkezinde ise Taylan ve Berkan'la devam edecek. Savunma hattında herhangi bir değişiklik beklenmiyor. Terim, Sivas'ta yorgun düşmesi muhtemel oyuncuları ise devre arasında çıkarmayı ve 2. yarıda farklı bir planla sahada olmayı düşünüyor.

Diğer taraftan Lazio maçında 11'de şans bulamayan Mohamed'in de dünkü idmanda formayı bir hayli zorladığı öğrenildi. Terim, Mısırlı forveti en azından mücadelenin ikinci 45 dakikasında sahaya sürmeyi planlıyor.

FCN Blog'un kendisine has konsepti Eski Açık yeni bölümüyle yayında.. UEFA Avrupa Ligi'nde son 16 turuna adını yazdıran Galatasaray, uzun bir aranın ardından Avrupa sahnesinde eski günlerini anımsatırken Marcao'nun kusursuz performansını da masaya yatırdı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0