Albert Riera, Torrent'in ekibine katıldı!

albert-riera

Bir dönem Galatasaray forması giyen ve Fatih Terim dönemi yardımcı antrenörlük yapan Albert Riera, Domenec Torrent'in yeni yardımcısı oldu. Bugün gerçekleştirilen sabah idmanıyla göreve başladı.

Riera Galatasaray 'a geri döndü. Bir dönem Galatasaray forması giyen ve Fatih Terim dönemi yardımcı antrenörlük yapan Albert Riera, Domenec Torrent'in yeni yardımcısı oldu. Albert Riera bugün gerçekleştirilen sabah idmanıyla göreve başladı.

Albert Riera'nın İmparator Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin ardından görevi kabul ettiği öğrenildi.  Riera, Fatih Terim’e danışarak Torrent’in ekibine katılması konusunda görüşlerini sordu. Fatih Terim’in, İspanyol oyuncuya “Kariyerin için önemli. Bence kabul etmelisin” yanıtını verdiği ve bunun üzerine Riera'nın görevi kabul ettiği öğrenildi. 


Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0