Başkan devreye girdi, Melo transferi iptal oldu!

Galatasaray NEF'in sezon başında kadrosuna kattığı ve sergilediği performansla dikkat çeken Melo Trimble için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Amerikalı yıldız oyun kurucunun sözleşmesinde yer alan çıkış maddesini Fenerbahçe Beko kullanmak üzereyken, başkan Burak Elmas bizzat devreye girdi ve Ali Koç ile yaptığı görüşme sonrasında transfer iptal oldu. 

Takvim'de yer alan habere göre; Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki yakınlaşma ve jestler her geçen gün artıyor. Galatasaray'da Burak Elmas'ın başkanlık koltuğuna oturmasının ardından iki ezeli rakip arasındaki tansiyonun düşmesinin yanında yönetim bazında ciddi bir yakınlaşma da söz konusu. Son sıcak temas basketbol branşında yaşandı. Fenerbahçe Beko, bu sezon başarılı bir performans sergileyen Galatasaray NEF'in yıldız ismi Melo Trimble'ın sözleşmesinde yer alan 150bin Euro değerindeki Euroleague çıkış maddesini kullanmak istedi. Transferin gerçekleşmesine ramak kala Galatasaray başkanı Burak Elmas, Fenerbahçe başkanı Ali Koç'u aradı ve transfer iptal oldu. Üstelik Başkan Ali Koç, Fenerbahçe Beko'nun ciddi anlamda oyuncu kurucuya ihtiyacı olduğu bir sırada bu jesti yaptı. ABD'li yıldız bu şekilde Fenerbahçe Kulübü'nün kapısından dönmüş oldu ancak iki kulüp arasındaki bu yakınlaşmayı doğru bulmayanlar da az değil. 

Bu durum özellikle taraftarların sanal alemdeki yorumlarından anlaşılmakla birlikte geçtiğimiz günlerde Galatasaraylı yönetici Rezan Epözdemir, görevinden istifa ettiğini açıkladığı basın toplantısında "Galatasaray ile Fenerbahçe dost olamaz" ifadesini kullanmıştı.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0