Ekrem Memnun: Bu tür maçlar zor oluyor..

Basketbol Süper Ligi'nde evinde Büyükçekmece Basketbol'u yenerek ikinci yarıya galibiyetle başlayan Galatasaray NEF'te baş antrenör Ekrem Memnun açıklamalarda bulundu. Göksenin Köksal ve Akoon-Purcell'in yokluğunda iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Memnun, ikinci yarıda takımının ortaya koyduğu savunma performansından memnun olduğunu belirtti. 

İki oyuncumuz eksik. Sakatlarımız var. Büyükçekmece pandemiden ve sakatlıklardan dolayı ligin ilk yarısında sıkıntılar yaşadı. Ciddi şekilde galibiyete ihtiyaçları vardı. Böyle maçlar zor oluyor. Bunun bilinciyle iyi hazırlandık. Sahadaki arkadaşlarımız olmayan oyuncularımızın eksikliğini hissettirmedi. Olması gereken de buydu. İlk yarı basit hatalardan dolayı dış şutlarda sıkıntı yaşadık. İkinci yarı savunmamız istediğimiz seviyeye geldi. Onları zor atışlara mecbur ederek bu farkı yakaladık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Önümüzde ciddi bir Darüşşafaka maçı var. Çok iyi bir sezon geçiriyorlar. En iyi şekilde hazırlanıp kazanmak isteyeceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0