Galatasaray'da acil eylem planı!

Süper Lig'de bu sezon kötü bir form sergileyen Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent lige verilen milli arada takımla taktik çalışmaları yaparken, Tuzlaspor maçında alınan sonuç İspanyol teknik adamı tabir-i caizse "acil eylem planını" devreye sokmasına neden oldu. Transferler için başkan Elmas ile görüşen Torrent, takviyelerin bir an evvel yapılmasını istedi. 

Sabah gazetesinde yer alan habere göre; Lige verilen arada hazırlık maçında alınan 6-2'lik Tuzlaspor yenilgisi, Galatasaray'da yönetimin acil eylem planını devreye sokmasına sebep oldu. Yapılacak takviyeler için elini çabuk tutma kararı alan sarı-kırmızılılar, gönderilecek isimler için de düğmeye bastı. Başkan Elmas ile teknik direktör Torrent arasında Florya'da yapılan zirve sonrasında alınan kararlar şu şekilde..

BÜRKİ İPTAL, PENNA GELİYOR
Dortmund'un 31 yaşındaki kalecisi Bürki ile anlaşma bozulunca Barcelona B Takımı'ndan Inaki Pena sezon sonuna kadar kiralandı. Kaleci krizini 22 yaşındaki İspanyol file bekçisiyle çözen sarı-kırmızılılar, diğer sorunlarına yöneldi.

6 NUMARA KRİZİ
Orta sahaya iki takviye düşünen sarı-kırmızılıların 8 numara adayı Gedson Fernandes.. Benfica 1 buçuk yıllık kiralama teklifinde 1 milyon Euro'ya indi. Geçen sezon devre arasında Galatasaray'da kiralık forma giyen Portekizli oyuncu bu sezon Benfica'da ise 4 karşılaşmada şans bulurken 107 dakika sahada kaldı. 6 numara olarak istenen Wolfsburg'un tecrübeli oyuncusu Guilavogui ise son görüşmelerin ardından anlaşma sağlanamayınca Bordeaux yolunda. Listede yer alan bir başka isim ise Roma'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Diawara ancak 24 yaşındaki Gineli de Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor. 

GOMIS KONTENJAN BEKLİYOR
Forvet transferinde Gomis beklemede. Fransa'dan St.Etienne'den teklif alan 36 yaşındaki golcünün önceliği Galatasaray. Ancak yabancı kontenjanı dolu.. Luyindama ile birlikte Babel-Morutan ikilisinden birisi daha gönderilecek.

HALİL FORVET ARKASINA
Galatasaray'ın başında çıktığı 4 maçı da kaybeden teknik direktör Torrent, transferlere göre kadrosunu değiştirecek. Kaleyi Pena'ya teslim edecek İspanyol teknik adam, Taylan-Berkan ikilisi yerine yeni orta saha merkezi oluşturacak, Halil'i 10 numaraya çekip gol sorununu Gomis'le çözecek.

Eski Açık'ın yeni bölümünde Galatasaray'ın transfer gündemi konuşuldu. Gedson, Bürki, Josuha Guilavogui ve Bafetimbi Gomis transferlerindeki son durum  👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0