Galatasaray'da bek operasyonu!

Süper Lig'de ilk yarı beklentilerin altında kalan Galatasaray'da ara transfer dönemi merakla beklenirken, kadroda yer alan isimlerle ilgili olarak da radikal kararlar alınmışa benziyor. Omar'ın dönmesi ve Oğulcan'ın da rotasyona girmesiyle 4 kişiden oluşan sağ bek bölgesinde bazı isimler için ayrılık kapıda! 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek adına takım maliyetini düşürmek ve kontenjan sorununu da ortadan kaldırmak isteyen Galatasaray'da sağ bek bölgesinde büyük hareketlilik yaşanacak. Sacha Boey’in sakatlığını atlatması, Oğulcan’ın sağ bekteki başarılı performansı kontenjan ve maliyet sorunlarının çözümü adına rotanın ‘sağ bek’ pozisyonuna dönmesine neden oldu. Oğulcan’ın çıkışı ile birlikte De Andre Yedlin artık tamamen taca çıktı. Yedlin'in, Luyindama, Babel, Assunçao ile birlikte Galatasaray’ın ayrılık kararı aldığı öğrenildi. 

YEDLIN VE OMAR
Sezon başında da transferi, ayrılığı son gün direkten dönen Yedlin’i, Amerika MLS Ligi’nden iki kulübün istediği ifade edildi. Galatasaray, ülkesine dönmesi beklenen Yedlin’in, 1.5 yıllık 1 milyon 675 bin Euro olan kontrat maliyetinden de kurtulmak istiyor. Galatasaray'da testleri geçmesi halinde sahalara dönecek olan Omar’ın, yarım sezonluğuna oynayabileceği bir takıma kiralanması da gündemde yer alan seçeneklerden birisi. Hem kontenjan sorunu hem düzenli forma giyip form tutması hem de maliyetini de düşmek adına Norveçli sağ bekin kiralanmasına sıcak bakılıyor.

FIRSAT TRANSFERİ: İSMAİL
İki yabancı sağ bekini ocakta göndermek isteyen Aslan bu bölgeye bir de ‘fırsat’ transferi gerçekleştirme hedefinde. Yedlin ve Omar’da planlar gerçekleşirse sarı kırmızılılar Bursaspor ile sözleşmesini fesheden ve bonservisi elinde olan İsmail Çokçalış ile masaya oturacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0