Galatasaray'da ortalık toz duman!

Süper Lig'in ilk yarısını kötü geçiren ve kupada da Denizlispor'a evinde kaybederek elenen Galatasaray, ligin ikinci yarısının ilk maçında Giresunspor karşısında şok bir mağlubiyet aldı. Karşılaşma içerisinde tribünlerin tepkisi ortaya çıkarken, maç sonunda oyuncuların yaşadığı üzüntü gözlerden kaçmadı.

DHA'da yer alan habere göre; Galatasaray, ligde kötü gidişatını bir türlü durduramıyor. Sezonun ilk yarısında 7 maçlık olumsuz seriyi Fraport Tav Antalyaspor galibiyetiyle bozan Sarı-kırmızılılar, ikinci yarının ilk maçında Giresunspor'a evinde 1-0 mağlup oldu. Sarı-kırmızılılar son 9 lig maçının sadece birinden 3 puan çıkarabildi. Ligdeki 20'nci maçında 7'nci mağlubiyetini alan Galatasaray'da hem yönetim, hem de teknik direktör Fatih Terim yüksek sesle tartışılıyor. 

Giresunspor maçının son bölümünde artık tribünler de protestoya başladı. Giresunspor maçında tribünde bulunan yaklaşık 30bin taraftar, futbolcular - yönetim ve teknik direktör Fatih Terim'i protesto etti. Futbolculara "formayı çıkarın" diye seslenen tribün, yönetimi istifaya davet ederken teknik direktör Fatih Terim'e de "takım neden oynamıyor" şeklinde tezahürat yaptı. Halil Dervişoğlu başta olmak üzere bazı isimleri ıslıklayan taraftarlar, maç sonunda tribünden ayrılmayınca kaptan Arda takım adına özür dilemeye gitti. 

Teknik direktör Fatih Terim, maç sonunda yaptığı basın toplantısında sezon başında belirttiği 3 yıllık projesine inandığını ifade ederken, sonuna kadar gideceğini söyleyip şu an istifayı düşünmediğinin mesajını verdi. Başkan Burak Elmas ve yönetimi ise sessizliğini koruyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0