Galatasaray'da yeni sportif direktör Mario Branco!

Teknik direktör Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından Florya'da topyekün bir değişikliğe giden Galatasaray'da başkan Burak Elmas, futbol şubesinin başına yeni bir ismi getirmeye hazırlanıyor. Portekizli sportif direktör Mario Branco ile her konuda anlaşan Elmas, genç idareciyi direkt kendisine bağlayacak ve tam yetki verecek. 

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Fatih Terim ile yollarını ayırarak teknik direktörlüğe Domenec Torrent’i getiren başkanı Burak Elmas ve yönetimi, önemli bir karara daha imza atmak üzere.. Galatasaray yönetimi Portekizli futbol adamı Mario Branco ile ‘sportif direktör’ olarak anlaştı. 46 yaşındaki Branco, transferler başta olmak üzere futbolda en yetkili isim olacak. Direkt başkana bağlı olarak çalışacak Branco, A takımdaki tüm operasyonların başında olacak.

Başkan Elmas, Branco ile hemen sözleşme imzalamayı planlıyordu. Ancak dün yönetim kurulu üyeleri Işıtan Gün ve Selim Sefada ile ilgili sorun ortaya çıkınca bu proje beklemeye alındı. Yönetimden haber bekleyen Branco imzayı attığı takdirde 6 aylığına 150 bin Euro alacak. Hafta içinde İstanbul’a gelen Branco, önceki gün Beşiktaş-Gaziantep, dün de Karagümrük-Rize maçlarını tribünden izledi. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0