Torrent takımla ilgili rapor hazırlayacak!

Fatih Terim'in görevden ayrılmasının ardından Galatasaray'da teknik direktörlük görevine getirilen Domenec Torrent, ekibiyle birlikte kapsamlı bir analiz yapmaya çalışıyor. Hafta sonu oynanacak Hatay maçına hazırlanan İspanyol teknik adam aynı zamanda ara transfer dönemini şekillendirecek şekilde bir rapor hazırlayacak. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray'da göreve gelir gelmez Florya’nın yolunu tutan Domenec Torrent yönetiminde dün tam gün mesai yapıldı. Oyuncular ve personelle tanışan 59 yaşındaki çalıştırıcı, takımın başında antrenmana çıktı. Günü çift idmanla geçiren sarı-kırmızılılar sabah 1.5, akşam 1 saat antrenman yaptı. Antrenmanın ana bölümünde İspanyol hocanın top kaptırdığında şok pres üzerinde durduğu, hızlı ve akıcı oyun konusunda uyarılar yaptığı belirtildi. Domenec Torrent dünkü antrenmanda oynanan çift kale maçta kalede Jankat Yılmaz ve Berk Balaban’a görev verdi. Diğer taraftan Domenec Torrent’in, oyuncuların fizik olarak düşük olduklarına ilk analiz raporunda yer verdiği öğrenildi. 

Göreve gelmeden önce Galatasaray'ın oynadığı son maçları izleyerek ekibiyle birlikte değerlendirmeler yapan ve ilk günden itibaren çift antrenman yapacak olan İspanyol çalıştırıcı, takımla ilgili olarak da kapsamlı bir rapor hazırlamaya başladı. Bu rapor doğrultusunda radikal kararlar alınabileceği ve transfer konusunun da buna göre şekilleneceği belirtildi.

İmparator Fatih Terim'in ayrılığını ve yerine ismi geçen Domènec Torrent'i Eski Açık'ın yeni bölümünde konuştuk. Yeni bölümü kaçırmayın: 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0