Aytaç Kara ayrılığı açıkladı!

Ara transfer döneminde son günlere girilirken, Galatasaray'da takımdan bir isim daha ayrıldı. Sezon başında bedelsiz olarak takıma katılan ve son haftalarda şans bulan Aytaç Kara, ligin ikinci yarısında Göztepe'de kiralık olarak forma giyecek. 

Kişisel hesabından bir açıklama yayınlayan tecrübeli orta saha "Daha güçlü dönebilmek için formasını onurla taşıdığım Galatasaray'a kısa süreli de olsa veda ediyorum. Her zaman sahada elimden gelenin fazlasını yapmanın huzuru ile birlikte doğru zamanda büyük başarılara imza atabileceğimden emin olarak ayrılıyorum. Her şey için teşekkürler." ifadelerini kullandı. 

Uzun süredir Göztepe ile görüşen Aytaç Kara'nın ligin ikinci yarısında İzmir ekibinde kiralık olarak forma giymesi bekleniyor. Galatasaray ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunan Aytaç'ın yıllık 6 milyon TL'lik maaşının ikinci yarıyı kapsayan bölümünü İzmir temsilcisi ödeyecek. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0