Galatasaray Nef'in Türkiye Kupası'nda rakibi Gaziantep!



15-20 Şubat tarihleri arasında Bursa’da düzenlenecek Bitci Türkiye Kupası'nda çeyrek final kuraları Sinan Erdem Spor Salonu'ndan çekildi ve Galatasaray NEF'in rakibi belli oldu. Galatasaray çeyrek finalde Gaziantep Basketbol ile karşılaşacak. 

ING Basketbol Süper Ligi’nin ilk yarısını ilk 8 içinde tamamlayan takımların katıldığı kura çekimine, Galatasaray Nef, ligin ilk yarısında ilk 4 içinde yer aldığı için seri başı olarak katıldı.

Takımımızın Gaziantep Basketbol ile karşılaşacağı çeyrek final mücadelesinin oynanacağı yer ise ikinci bir kura sonucunda Gaziantep olarak belirledi. 15 Şubat Salı günü saat 18.00’da oynanacak çeyrek final mücadelesi tek maç üzerinden gerçekleşecek ve kazanan takım 18-20 Şubat tarihlerinde Bursa’da gerçekleşecek dörtlü finalde Tofaş - Fenerbahçe Beko eşleşmesinin galibi ile yarı finalde karşılaşacak.


Eski Açık'ın yeni bölümünü kaçırmayın! 👇👇

 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0