Galatasaray'ın yeni sponsoru Bitget!

Süper Lig'de zor günler geçiren Galatasaray, yeni bir sponsorluk anlaşmasına daha imza attı. Değişen dünyada lider küresel kripto para borsalarından birisi olan Bitget, sezonunun geri kalanı için Galatasaray ile sponsorluk anlaşmasına imza attı. Galatasaray ve Bitget arasında yapılan sponsorluk anlaşması futbol ve basketbol takımlarında birden fazla platformda ve medya varlıklarında resmi kripto ortağı olarak gösterecek.

Kulüpten yapılan paylaşımda Bitget markasının futbol takımının şortunda isim sponsoru olarak yer alırken, daha önce sosyal medyada yapılan paylaşımlarda da sporla kripto dünyasını bir araya getirmeyi amaçlayan yeni bir kripto projesi olan Shirtum logosu kullanılıyordu. Galatasaray yönetimi tarafından sponsorluk anlaşmasının mali detayları açıklanmadığı için kulübün buradan elde edeceği rakam bilinmiyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0