Okan Buruk'tan teklif açıklaması!

Süper Lig'de tarihinin en kötü günlerini geçiren Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent eleştirilerin odak noktasında yer alırken, ismi gündeme gelen Okan Buruk dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bu sezon görev yapmayan Buruk, teklif gelmesi halinde hayır deme lüksünün olmadığını belirtti.

Kayserispor karşısında alınan beraberliğin ardından Galatasaray'da teknik direktör Torrent'in geleceği sorgulanmaya başladı. İspanyol teknik adam 5 maçta sadece 2 puan alırken, Galatasaray tarihinde görülmemiş bir şekilde küme düşme hattıyla arasında 3 puan bulunuyor. Teknik direktör değişikliği gündeme gelirken, ilk adaylardan birisi de Başakşehir ile tarihi bir başarı yaşayan Okan Buruk oldu. Buruk dün akşam TV100'e yaptığı açıklamada "Galatasaray bu durumu hak etmiyor. Galatasaray ile kimse alay edemez. Görev verildiği takdirde bu yükün altına girmeye hazırım. Haber bekliyorum. Oğlum da Galatasaray'a gitmemi çok istiyor." sözleriyle göreve talip olduğunu açıkladı. 

48 yaşındaki teknik adam hakkında çıkan iddialarla ilgili olarak da bugün Milliyet gazetesine bir açıklama yaptı. Buruk yaptığı açıklamada "Galatasaray’dan bana gelen bir teklif yok. İhtiyaç olursa buna hayır deme lüksüm yok." ifadelerini kullandı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0