Şut rekoruna rağmen 1 gol!

Süper Lig'de evinde ağırladığı Kayserispor karşısında sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılan Galatasaray, bu sezon ligde oynadığı maçlar arasında en hücumcu olduğu mücadeleyi geride bıraktı. Torrent'in öğrencileri bu performansa rağmen rakibi karşısında sadece 1 gol bulabilirken, hücumdaki verimsizlik dikkat çekti.

Kayserispor karşısında 90 dakika sonunda Galatasaray sahadan 1 puanla ayrılsa da, en azından oyundaki gelişim gelecek haftalar için olumlu sinyal verdi. Torrent'in takımı bu sezon en fazla şut çektiği maçı Kayserispor'a karşı oynadı. Rakip kaleyi 26 kez yoklayan Cimbom, ayrıca bu sezon Altay maçından sonra 40 kezle rakip ceza sahasında en fazla topla buluştuğu maçı geride bıraktı. Ancak tüm bu girişimlere rağmen rakip kalede sadece 1 gol buldu ve maç sonunda da 1 puana razı oldu. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0