Torrent kadroya neşter vuracak!

Kulüp tarihinin en kötü lig performansına imza atan ve Domenec Torrent yönetiminde 5 maçta 2 puan toplayan Galatasaray'da tehlike çanları çalıyor. Galibiyetle tanışamayan İspanyol teknik adam hafta sonu oynanacak Göztepe maçında ise kadroya neşteri vurmaya karar verdi. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; Süper Lig'in 26. haftasındaki Göztepe maçında şiddetle 3 puana ihtiyacı bulunan Galatasaray'da teknik direktör Torrent neşteri vurdu. İspanyol hoca, Göztepe sınavıyla birlikte büyük bir değişim içerisine girecek, kafasındaki ideal 11’i sahaya sürecek. 59 yaşındaki çalıştırıcı, son haftaların en fazla tartışılan ismi Taylan Antalyalı’yı kulübeye çekme kararı aldı. İspanyol teknik adam, Kayseri maçında yedek soyundurduğu için eleştirildiği yeni transfer Erick Pulgar’ı ise sahaya sürecek. Emre Kılınç’ın bağırsak rahatsızlığı ve 3 yerli oyuncu oynatma zorunluluğu nedeniyle Kayserispor karşılaşmasında kadro kurmakta zorlanan Torrent, bu kez Şilili orta sahaya merkezde yer açacak. 

Diğer taraftan Kayseri maçında kötü bir performans sergileyen Boey ve Aanholt da kulübeye çekilecek. Sarı-kırmızılıların teknik patronu, bek pozisyonunda Omar ve Ömer Bayram’a şans vermeyi planlıyor. Bu durumda Omar uzun bir aradan sonra ilk kez forma giyecek. Sarı-kırmızılılarda Babel de yine kulübeye çekilmesi düşünülen isimler arasında yer alıyor. Torrent’in bu oyuncunun yerine de Emre Kılınç’a ilk 11’de yer vermeyi planladığı öğrenildi.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0