Torrent taktiği değiştiriyor!

Süper Lig'de galibiyete hasret kalan ve son 5 maçta 2 puan toplayan Galatasaray'da teknik direktör Domenec Torrent için tehlike çanları çalarken, İspanyol teknik adam mutlak galibiyete ihtiyacı Göztepe deplasmanında oyun anlayışını değiştirmeye hazırlanıyor. Torrent, hücum hattında çift forvet düşünürken Gomis ve Mohamed'e uzun top atarak takımı ileriye taşımaya hazırlanıyor. 

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre; göreve gelir gelmez, Pep Guardiola ile birlikte çalıştığı dönemden aşina olduğu, kısa paslarla oyun kurma ve topa sahip olma sistemini takıma adapte etmeye çalışan Domenec Torrent, şimdilik bu planı askıya alıyor. Göztepe deplasmanında son kredisini kullanması beklenen İspanyol hoca, takımı gol pozisyonuna daha kolay sokmanın formülünü arıyor. Torrent'in, özellikle de Bafetimbi Gomis'in gelişiyle, geriden kısa paslarla çıkmak yerine, uzun toplarla Fransız yıldızı beslemeyi düşündüğü öğrenildi. Topu Gomis'le erken buluşturarak, takımın hücuma daha hızlı çıkmasını isteyen tecrübeli hoca, idmanlarda bu yönde çalışmalara başladı.

Torrent'in değişiklik düşündüğü bir diğer konu da oyun sistemi olacak. Gomis'ten çok şey bekleyen, Mohamed'in de fiziksel formunu çok beğenen Aslan'ın hocası, iki yıldızı bir arada oynatmanın planlarını yapıyor. Önümüzdeki günlerde 4-4-2 veya 4-4-1-1 benzeri bir diziliş provası yaptırmak isteyen Torrent, İzmir'de olmasa bile, görevde kalması halinde bir sonraki hafta oynanacak olan Rizespor karşılaşmasında bu taktiği uygulamanın hesapları içinde..

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0