Avrupa yoksa revizyon var!

Süper Lig'de tarihinin en kötü günlerini geçiren Galatasaray, ligin bitimine sayılı haftalar kala Avrupa potasından bir hayli uzakta kalırken yeni sezonun planlamaları da yapılmaya başlandı. Maaş bütçesini ciddi oranda düşürmeye çalışacak olan Galatasaray'da kadronun yüksek maaşlı yıldızlarına da sezon sonunda veda edilecek. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; gelecek sezon için Avrupa Kupaları iddiasının uzağında kalan Galatasaray, yeni sezonunda bütçeyi düşürecek. Süper Lig'de ilk 5'le arasında büyük fark oluşan Aslan, Konferans Ligi iddiasını da kaybetti. Başkan Burak Elmas, sportif direktör Sensibile ve teknik direktör Domenec Torrent yeni sezon planlamasında 55 milyon Euro'yu bulan A Takım bütçesini 40 milyon Euro seviyesine çekmeye çalışacak. 

SATIŞ OLMADAN TRANSFER YOK
Yüksek maliyetli yıldızlar Feghouli ve Babel'in sezon sonunda bitecek sözleşmeleri uzatılmayacak. 8 milyon TL kazanan Arda Turan'a veda edilecek. Kiralık gönderilen Aytaç Kara, Oğulcan Çağlayan, Emre Taşdemir, Jesse Sekidika ve Ozornwafor da yeni sezonda kadroda düşünülmüyor. Oyuncu satışı olmadan bonservis harcaması yapılmayacak.

Galatasaray'da Burak Elmas yönetimi ibra edilecek mi? Galatasaray Spor Kulübü üyesi Zeynep Özkalay, Eski Açık'ın yeni bölümünde anlattı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0