Barça'nın taktiği Lazio'dan!

Süper Lig'de tarihinin en kötü dönemini geçirmesine karşın Avrupa Ligi'nde aldığı sonuçlarla sezonu tolere eden Galatasaray'da teknik direktör Torrent, son olarak zorlu Barcelona deplasmanında taktik çalışmasıyla golsüz eşitliğin gelmesinde başrol oynadı. Katalan teknik adam ekibiyle birlikte Florya'da uzun saatler harcarken, Fatih Terim yönetimindeki Lazio maçı takımın bu oyunu oynayabildiği konusunda önemli bir referans oldu. 

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Barcelona'dan avantajlı skorla dönen Galatasaray'ın ders niteliğindeki savunmasının ardında ise teknik direktör Domenec Torrent'in planları var. Konya dönüşü pazar sabahı rejenerasyon çalışması yapan sarı-kırmızılı takımda oyuncular evlerine dağılırken, teknik heyet Florya'da gece 12'ye kadar mesaiye kaldı. Saatlerce Barcelona analiz edildi. Teknik direktör Fatih Terim'in sezon içerisinde Avrupa Ligi'nde namağlup liderliği getiren grup maçları da tek tek incelendi ve 0-0'lık Lazio deplasmanı zorlu Barcelona mücadelesi öncesinde teknik heyetin stratejisini oluşturdu. Katalan teknik adam maç günü bile çalışmaktan vazgeçmedi. Barcelona maçını heyecanla bekleyen futbolcularını maç sabahı otelden Espanyol'un stadına götürdü ve taktik çalışma yaptırdı. Camp Nou'da gol yemeyen Galatasaray soyunma odasına mutlu dönerken, Katalan hocanın ilk sözleri "İşte şimdi takım olmaya başladık. Hep birlikte hareket edeceğiz ve hep birlikte başaracağız.'' oldu. 

"ANTRENMAN YAPALIM YETERLİ"
Karşılama sonrasında yönetimin İstanbul'a dönüş konusunda yaşanacak muhtemel sorunlarla ilgili olarak bilgilendirdiği Torrent verdiği cevapla da takdir kazandı. İspanyol teknik adam "Bana idman yaptıracak saha bulun yeterli olacaktır." cevabını verirken, basın toplantısında da İzmir veya Antalya'ya gitmelerinin çok önemli olmadığını, antrenman yapmalarının önemli olduğunu belirtti. Galatasaray ayrıca zorlu mücadele sonrasında dönüş yolculuğunda da Espanyol'un tesislerinde çalışma yaptıktan sonra akşam saatlerinde Türkiye'ye döndü. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0