Başkan'dan süper prim!

UEFA Avrupa Ligi'nde çeyrek final için Barcelona ile kozlarını paylaşacak olan Galatasaray'da camia tek bir hedefe kilitlenmişken yönetim kanadından da çarpıcı prim kararı geldi. Takımla birlikte Barcelona'ya gidecek olan başkan Elmas, oyunculara turu geçmeleri halinde 1 milyon Euro prim verileceğini açıklayacak! 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Galatasaray, ligde geçirdiği hayal kırıklığıyla dolu sezonda, Avrupa Ligi'nde bir nebze olsun nefes almak istiyor. Avrupa Ligi'ndeki grubundan namağlup lider olarak çıkan, deplasmanda kalesinde gol dahi görmeyen Sarı-Kırmızılılar, UEFA organizasyonlarında ortaya koyduğu performansı devam ettirmenin hesapları içinde.. Barcelona gibi dünyanın en büyük kulüplerinden biri karşısında, hem de Nou Camp'ta mücadele edecek olan Sarı-Kırmızılılar, tüm olumsuz gidişata rağmen turdan umutlu. Teknik direktör Domenec Torrent, tüm planlarını İstanbul'a avantajlı bir skorla dönebilmek üzerine kuruyor. Yönetim kanadı da işi sıkı tutuyor. Başkan Burak Elmas, yakın çevresiyle yaptığı sohbetlerde, takımı Avrupa Ligi Finali'nde görmek istediğini belirtiyor.

TARİHİ PRİM GÜNDEME GELDİ
Ligdeki gidişin aksine, oyuncuların Avrupa'da farklı bir reaksiyon ortaya koyacağına inandığını dile getiren Sarı-Kırmızılı kulübün patronu, 1 milyon Euro'nun üzerinde bir tur primi belirledi ve bunu İspanya'daki kamp öncesinde tüm takıma açıklamaya hazırlanıyor. Elmas'la birlikte diğer yöneticilerin de Barcelona deplasmanında takımı destekleyeceği öğrenildi.

Eski Açık'ın yeni bölümünü kaçırmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0