Cicaldau'nun fiyatı belirlendi!

Galatasaray'ın büyük umutlarla transfer ettiği Alexandru Cicaldau'nun takımdaki macerası kısa sürecek gibi. Sezon sonunda kadroda büyük bir temizliğe gitmesi beklenen teknik direktör Domenec Torrent'in bazı futbolcuların üstünü çizdiği kaydedilirken, Cicaldau'nun da iyi bir teklif halinde satılacağı öne sürüldü.

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Alexandru Cicaldau'ya iyi bir teklif gelmesi halinde satılacağı öne sürüldü. Sezon başında 6,5 milyon euro karşılığında Universitatea Craiova'dan transfer edilen Alexandru Cicaldau, beklenen seviyeye bir türlü ulaşamamıştı. Sampdoria'nın, uzun süredir takip ettiği Cicaldau için 10 milyon euroyu gözden çıkardığı öne sürülürken, Galatasaray'ın bu rakamın biraz üzerinde gelecek olası teklifi kabul edeceği iddia edildi.

ELMAS'IN HEDEFİ 30 MİLYON EURO
Burak Elmas'ın danışmanı Luis Campos ve sportif direktör Pasquale Sensibile'nin raporları doğrultusunda harekete geçen Galatasaray yönetimi, yıllık maliyeti 30 milyon euro seviyelerine indirecek. Seçildiğinde 61 milyon euro bütçesi olan takımı 48 milyon euroya indiren Burak Elmas, yeni sezonki hedefini ise 30 milyon euro olarak belirledi.

Eski Açık'ın yeni bölümünü kaçırmayın! 👇👇

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0