Kerem rekora koşuyor!

Süper Lig'de tarihinin en kötü dönemini yaşayan Galatasaray'da sezonun en başarılı ismi Kerem Aktürkoğlu olurken, 23 yaşındaki kanat oyuncusu istikrarlı performansıyla da dikkat çekiyor. Başarılı oyuncu sezon başından bugüne tüm kulvarlarda 52 maça çıkarken, bu istikrarıyla da Avrupa'da en çok forma giyen ikinci isim oldu. Kerem aynı zamanda rekora da 4 maç uzakta! 

Bu sezon performansıyla futbolseverlerin gönlünde taht kuran Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu rekora doğru hızla ilerliyor. Genç oyuncu, geçtiğimiz hafta sonunda Fenerbahçe'nin kadro dışı kalan oyuncusu Ozan Tufan'ı geride bırakmaya hazırlanıyor. Son 5 sezon dikkate alındığında Türkiye'de yerli oyuncu statüsünde 50 maçın üzerinde oynayan tek oyuncu Fenerbahçe forması giyen Ozan Tufan'dı. Milli oyuncu geçen sezon tüm kulvarlarda 55 resmi maçta görev yaparak bu alanda zirveye çıkmıştı. Ancak, bu sezonki istikrarlı oyunuyla Kerem bu sayıyı geride bırakmak üzere.. Sezon içerisinde hem milli takım hem de Avrupa Ligi maçlarında gösterdiği performansla Avrupa'nın dev kulüplerinin radarında olan genç yıldız şimdiye kadar 52 karşılaşmada oynadı. Galatasaray'ın kadrosunda değişmez isimlerden birisi olan Kerem, sezon sonuna kadar 4 maçta daha forma giyerse Ozan'a ait olan 55 maçlık rekoru geride bırakacak ve tahtın yeni sahibi olacak. 

23 yaşındaki kanat oyuncusu ayrıca bu sezon Avrupa'nın 5 majör ligi ve Süper Lig dahil olmak üzere en fazla forma giyen ikinci oyuncu konumunda yer alıyor. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0