Seçime kadar harcama yok!

Hafta sonu yapılan Genel Kurul'da mevcut yönetim idari anlamda ibra edilmezken, ek bütçe talebinin de geri çevrilmesiyle Galatasaray'da sıkıntılı günlerin başlayacağı alenen ilan edilmiş oldu. Yaşanan bütçe kısıtlaması sonrasında mevcut yönetim herhangi bir harcama yapamayacak. 

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre; Galatasaray'da başkan Burak Elmas ve ekibi ibra edilmezken bütçeye de onay çıkmadı. Seçim kararı alıp 30 Nisan'da sandığa gideceğini resmen açıklayan mevcut yönetim bu süre içinde herhangi bir harcama yapamayacak. Futbol takımı başta olmak üzere sporculara olan 2021 yılı borçlarının tamamını kapatan yönetim, 2022'nin ilk 3 ayındaki alacakların ancak %40'ını ödedi. Bütçeye onay çıkmadığı için futbol takımının da oyuncu ücretlerinin kulüp kasasından ödenmesi şimdilik mümkün değil! Seçime kadar kulübün en önemli sorunlarından biri de bu olacak.

Sarı-Kırmızılı kulüp bu konuyla ilgili olarak da kadın basketbol takımına yapacağı Arike Ogunbowale’nin transferinden bütçede harcama yetkisinin olmaması nedeniyle vazgeçildiğini açıklamıştı. 

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0